Eroare
  • Tema pentru afișare nu este disponibilă. Vă rugăm contactați un administrator al site-ului.
Articole filtrate după dată: Vineri, 13 Ianuarie 2023

Biblioteca Județeană „I.S. Bădescu” Sălaj, Centrul de Cultură și Artă al Județului Sălaj și Muzeul Județean de Istorie și Artă Zalău, vă invită la activitățile pe care aceste instituții le organizează în comun, cu ocazia Zilei Culturii Naționale. Se vor desfășura ateliere de citit pentru copii, provocare la joacă și competiții de cunoștințe culturale, expoziții, fotodocumentare și spectacole.

10:00 – 13:00 Muzeul Județean de Istorie și Artă Zalău te așteaptă cu ateliere creative pentru copii: „Invitație la o plimbare în Zalăul de altadată”; „Orașul meu de poveste”; „Descoperă artistul din tine”.

Loc: sala Porolissum a Centrului de Cultură și Artă al Județului Sălaj

11:30 Muzeul Județean de Istorie și Artă Zalău vă invită la vernisajul expoziției fotodocumentare „Zalau 550”

Loc: sala mică de spectacole a Casei de Cultură a Sindicatelor

10:00 – 13:00 Biblioteca Județeană „I.S. Bădescu” vă așteaptă la: standuri de carte pentru copii, tineri și adulți, din propriile colecții; colțul de lectură, ruleta cunoștințelor; joc de cultură generală „Știați că?”; ateliere de creație, actvități interactive, puzzle educativ; atelier practic.

Loc: sala Porolissum a Centrului de Cultură și Artă al Județului Sălaj

12:00 Centrul de Cultură și Artă al Județului Sălaj vă invită la un concert susținut de elevi și profesori de la Școala Populară de Arte și Meserii din cadrul Centrului de Cultură și Artă al Județului Sălaj, de la clasele de pian, vioară, canto muzică ușoară și trupa „Art Band”; cărți și poezie de Ziua Culturii Naționale – Editura „Caiete Silvane” și cărțile anului 2022; momente lirice cu membri ai Asociației Scriitorilor din județul Sălaj și ai Reprezentaței Zalău a Filialei Cluj a Uniunii Scriitorilor din România; prezintă Daniel Săuca.

Loc: sala mică de spectacole a Casei de Cultură a Sindicatelor

Publicat în evenimente